Ulubiona metoda połowu: Liczy się tylko spinning! Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 20 Cze 2007 Posty: 1284 Skąd: prawy brzeg Wisły :P
Wysłany: 04-07-10, 20:44
virus napisał/a:
. Chciałem łowić poniżej zapory w Czchowie. Coś gdzieś kiedyś słyszałem żę można jakoś przelewem załatwić ta sprawę .
Tak można również przelewem wpłacasz pieniążki na konto tego pzw a w druczku piszesz opłata za wędkowanie tego i tego dnia i druczek musisz mieć przy sobie.
_________________ Why am I fighting to live,
If I'm just living to fight?
Why am I trying to see,
When there ain't nothing in sight?
Why am I diying to live,
If I'm just living to die?
Tupac Shakur
virus
Wysłany: 05-07-10, 20:55
Dzięki Dawid jeśli nie będzie w sklepie dniówki to skorzystam z przelewu
virus
Wysłany: 08-07-10, 20:45
Witam wszystkich. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie licencji na Dunajec. Normalnie po przybyciu nad rzekę wypełniam, rejestr jak wygląda sprawa jeśli chodzi o licencje 1 dniową Gdzie jak coś mam wpisać jakąś rybkę jeśli bym chciał ją zabrać ????
syaunatezi
Wysłany: 29-07-10, 14:01
virus napisał/a:
Witam wszystkich. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie licencji na Dunajec. Normalnie po przybyciu nad rzekę wypełniam, rejestr jak wygląda sprawa jeśli chodzi o licencje 1 dniową Gdzie jak coś mam wpisać jakąś rybkę jeśli bym chciał ją zabrać ????
Jeżeli chcesz wykupić licencję 1-dniową musisz dokonać opłaty okresowej, tzn. 25zł za każdy dzień wędkowania. Przy opłacie okresowej (czyli tak, jak w Twoim przypadku) nie masz obowiązku wypełniania rejestru połowu. Możesz zrobić opłatę całoroczną w kwocie 90 zł
(np. tak, jak w moim przypadku) i wtedy musisz wpisywać złowione ryby do rejestru.
W rejestrze wszystko pisze co i jak. Rejestr możesz wydrukować ze strony internetowej
okręgu pzw Tarnów. Tam jest wszystko wyjaśnione.
virus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum