Wędkarstwo - Forum Dyskusyjne
Forum wędkarskie portalu wędkarskiego haczyk.pl - wędkarstwo, łowiska, sprzęt oraz metody i sposoby połowu.

Gry wędkarskie - Fishing Simulator 2 - dyskusja ogólna

Gandalf - 31-10-05, 18:18
Temat postu: Fishing Simulator 2 - dyskusja ogólna
najleprzy symulator wszech czasów najleprza gra wędkarska tylko tutaj możesz sie dowiedzieć co i jak o tej gierce http://www.webplus.d8b.pl...ex.php?idm=6824
Dwie_sety - 31-10-05, 18:25

Wolę Big game na żywo

:D :D :D

Nyna - 31-10-05, 19:01

Dwie_sety napisał/a:
Wolę Big game na żywo

popieram :P

artech - 31-10-05, 19:05

Nyna napisał/a:
Dwie_sety napisał/a:
Wolę Big game na żywo

popieram

ja także, w 100% :lol:

shogun_zag - 01-11-05, 12:41

artech napisał/a:
Nyna napisał/a:
Dwie_sety napisał/a:
Wolę Big game na żywo

popieram

ja także, w 100% :lol:

I ja wole REAL-a :wink: 8)

bogdan39 - 02-11-05, 22:39

niewiem jak dwujka ale jedynka była delikatnie mówiąc do du.. .
witia-62 - 13-02-06, 09:30

Ktoś mi podpowie skąd i jak zdobyć tą gierkę.
P - 13-02-06, 12:09

Witam

Witia Twoje pytanie raczej jest nietypowe bo wynika z niego prosba o piractwo
Wyjscie jest takie ze kupisz gre w sklepie
Odezwij sie tez do mnie na priv to moge napisac ci jak korzystac z programow p2p

A co do tematu gry nie znam
Wczesniej gralem w "championship bass" firmy EA Sports (wydaje duzo gier sportowych)
Gra taka sobie jesli chodzi o PC
Zdecydowanie lepiej sie gra na konsolach (PSX) - tytulu gry wedkarskiej nie pamietam (zbyt dawno to bylo) ale zabawa przez to ze szara konsolka byla wyposazona w dual shock'a (jest to pad-rodzaj kontrolera- wyposazony w wibracje i w momencie walki z ryba on wibruje mocniej lub slabiej, ta cecha jest wykorzystywana tez w innych grach) byla przednia, bo gra byla bardziej interaktywna

Jednak tak jak koledzy zdecydowanie wole nawet "little game" (zaraz tam nie musi byc big :lol: ) w moim wykonaniu ale na zywo

Pozdrawiam

witia-62 - 13-02-06, 14:03

Sorry ,że źle sformuowałem pytanie! Absolutnie nie wchodzi w grę piractwo. Chodzi mi o legalny dostęp do tej gry. Tak jak i reszta wolę real game ale czasem jestem zmuszony do ZBYT długiego przebywania w domu, i wiecie jak to wtedy jest. Za dużo wolnego czasu. Przepraszam za niedomówienie i pozdrówka. :oops: :oops: :lol: :D
sheryf - 16-02-06, 18:58

..
ja - 16-02-06, 19:38

czy macie spolszczenie do tej gry?? :|
Gość - 17-02-06, 12:24

Nie działa mi ta wersja
Gość - 17-02-06, 12:58

a mnie działa...
gemar - 17-02-06, 15:37

ja napisał/a:
czy macie spolszczenie do tej gry?? :|

A czy jest wogóle spolszczenie do FS ?. Jak dotąd nie znalazłem, ale nie szukałem zbyt intensywnie, więc może jest. Jeżeli tak, czy ktoś wie skąd je można pobrać ? Ja wolę książki i filmy, ale domownicy chętnie by połowili na ekranie. Nie trzeba wnosić opłat ... :D

sheryf - 17-02-06, 16:12

..
poncjusz - 17-02-06, 23:32

ja mam link zagadaj na gg 9750725 :D
witia-62 - 18-02-06, 17:18

Tak witia ma tą grę ale za cholere nie mogę nic złapać. No prawie nic bo córa już mnie pobiła na łeb. Łapie same pstrągi!!!!! Jak ona to robi???? :oops: :roll: :?:
bogdan39 - 18-02-06, 19:12

Mam na płycie jedynke ale nicholery niemogłem złapać więc wywaliłem
sheryf - 18-02-06, 19:46

..
witia-62 - 18-02-06, 22:02

Przeczytałem i to dwa razy.Ustawione według instrukcji i...... jak narazie słabo ,puste brania,małe płocie,kleniki. Chyba masz Sheryf rację- trzeba dużo cierpliwości, jak w realu. Pozdrwiam- idę pomęczyć robala. :P :lol: :D
pifko - 19-02-06, 22:24

ile kosztuje ta gierka?fajna jest?
witia-62 - 20-02-06, 11:46

Jak się już załapie o co biega to trudno się oderwać. To tylko moja opinia - nie wiem jak inni się na to zapatrują. Córce się podoba i to bardzo!!!! Co do powyższego - szukaj w linkach wyżej. :D :lol: :roll:
P - 27-02-06, 08:51

Witam

Ja poki co na ryby jeszcze nie jezdze ale ...
W weekend mialem okazje znow pograc na konsoli w gry wedkarskie :)
Spisalem sobie przezornie tytuly

1 Big Bass Fishing
2 Saltwater Sportfishing
3 Bass Master Fishing

I tak pokrotce o kazdej to:
Pierwsza fajna wedkujemy kobieta ubrana w krotkie szorty (widok z tylu :D ) i po zlapaniu rybki okazuje swoja radosc krecac tylkiem, wyglada to smiesznie

Druga to wedkowanie na morzu troszke z poczatku byly problemy z opanowaniem zaciec i techniki holu (niestety ta wirtualana jest troszeczke inna) ale pozniej mozna bylo wyciagac marliny po 1400 funtow na zyleczce o wytrzymalosci 130 funtow (swoja droga hol takiego olbrzyma na takiej nitce w okolo minute w rzeczywistosci - nie wyobrazam sobie tego :D )

Trzecia najbardziej lipna z zaprezentowanych grafika lipna (woda przedstawiona jako metna i brudna - chyba grafika sie nie chcialo tworzyc obiektow :lol: ) i ze wzgledu na zle wrazenia dlugo w nia nie pogralem

Oczywiscie pad z wibracjami powodujacy lepsze wrazenia pod czas holu (bez glupich komentarzy i skojarzen prosze :lol: ) czego nie ma na komputerkach (choc w grach na pc za bardzo sie nie orientuje tylko tak mi sie zdaje)

A na koniec absolutne zaskoczenie
Widzialem kontroler do konsoli specjalnie stworzony do gier wedkarskich
Wyglada jak wedka podlodowa z malym multipikatorem
Niestety kolega kupil go za granica i dostal niesprawny model i poki co czeka na wymiane wiec nie wiem jak sie na tym gra
Gdy tylko dostanie dzialajacy to chyba zwine mu go razem z konsolka na testy :lol: bo wygladalo to na prawde ciekawie

To tyle z mojej strony o wirtualnych lowach 8)
Pozdrawiam
PS Musze kiedy jak znajde czas poszukac tego Fishing simulatora i tez go potestowac :)

bogdan39 - 05-03-06, 19:43

właśnie ściagam z internetu demówke z poszerzeniem znalazłem dużo stron na jej temat ale niestety niedziała
P - 09-03-06, 09:04

Witam

Ciag dalszy opisu gier konsolowych :)

Otoz mialem juz okazje pograc na wspomnianej wczesniej wedeczce 8)
Coz na pewno to nie jest to co na zywo ale mimo wszystko wrazenia sa 8)
Oczywiscie ten nietypowy kontroler tez reaguje drganiami wiekszymi lub mniejszymi w zaleznosci od reakcji ryby ale tez zwijanie wirtualnej zylki nastepuje poprzez krecenie korbka tego ala multipikatora a oprocz tego mala szczytoweczka z dolaczona do niej niby zylka w momencie szalenstw ryby tez reaguje i zgina sie
Wyglada to dosc fajnie
Poki co pogralem tylko w gre Bass Master Fishing (czyli najslabsza z opisanych wczesniej aczkolwiek z ta wedeczka jakos zaraz bardziej mi sie podobala :lol: )

Niestety gra Big Bass Fishing (ta fajniejsza wedlug mnie) nie obsluguje tego kontrolera wcale (za pomoca wedki nie da sie jej uruchomic)
Probowalem jeszcze grac w Championship Bass ale ta gra obsluguje go czesciowo (wlasciwie to bez tych najwazniejszych czesci czyli szczytowka i kolowrotek)

Hmmm przy okazji jak dorwe sie do cyfrowki to zrobie zdjecia tego pada (aczkolwiek to potrwa bo nie wiem kiedy bede mial okazje)

Pozdrawiam

bogdan39 - 09-03-06, 18:25

ponawiam pytanie ile kosztuje i gdzie szukać :wink:
P - 10-03-06, 08:25

Bogdan pytasz o gry opisywane przezemnie?
Jesli tak to postaram sie uaktualnic wiedze co do cen, warunkow itp
Po prostu pogadam ze znajomymi przez weekend ktorzy znaja sie na tym znacznie lepiej
Pozdrawiam

bogdan39 - 10-03-06, 19:13

W tej chwili interesuje mnie każda gra komputerowa związana z rybkami :wink:
już cholery dostaje siedząc w domu.

P - 13-03-06, 08:25

Witam

Bogdanie co do konsol Playstation to napisze tak (sa jeszcze inne ale na nich nie gralem i tekstem nie zamierzam tym nic reklamowac, moge o ceny innych platform konsolowych tez sie dowiedziec)

Konsola Playstation jest obecnie zupelnie tania (nawet nie wiem czy sa jeszcze w sklepach) ale uzywana z grami mysle ze za jakies 200 zl spokojnie w dobrym stanie kupisz

Konsola Playstation 2 jest to nowsze wcielenie konsoli (na jesieni ma sie ukazac kolejna trzecia wersja) i obsluguje ona rowniez gierki z poprzedniej wersji
I mozna ja kupic w:
-sklepie za okolo 650-700 zl (praktycznie gola czyli z kabelkami i padem-kontrolerem)
-na allegro za okolo 400 zl (mysle ze spokojnie da sie taka aukcje wypatrzec ale moze czasami trzeba troche poobserwowac, czesto w ofercie beda tez jakies gry i przerobiona konsola)
-na ebay-u konsole sa tam generalnie tansze niz u nas szczegolnie duze zestawy (np konsola z 30 grami oryginalnymi) jednak koszty przesylki sa duze 80-90 funtow (jak ktos ma znajomych w anglii to koszty przesylki krajowej u nich sa duzzzo nizsze)

Oryginalne gry w sklepie kosztuja nawet do 200 zl jednak mozna kupowac je na allegro lub ebay-u sa tansze
Grami mozna sie posilkowac od znajomych, albo majac przerobiona konsole (koszt chipa kolo 110-120 zl, z montazem kolo 200 zl) duzo ludzi tak robi jednak ja pisze tu tylko o takiej mozliwosci aby przedstawic sprawe jak najbardziej dokladnie
Kontroler-wedka zostal kupiony na ebay-u (w Polsce czegos takiego nie widzialem w sklepie) koszt zalezy jak sie uda wylicytowac ale kolo 100 zl trzeba liczyc

Sprawa na ktora warto zwrocic uwage: kupujac Playstation 2 lepiej nie kupowac wersji slim (to taka ciensza wersja) poniewaz ma ona tendencje do przegrzewania sie szczegolnie po przerobce a wtedy wiadomo gwarancje tracimy (duzo jest takich na allegro)

Kontroler-wedka chodzi tylko z Playstation 2
Gry ktore opisywalem to tylko "Bass Master Fishing" jest gra na konsole Playstation 2 reszta byla na jej poprzedniczke dlatego wedka ich nie obslugiwala w pelni lub wcale

Jedno zdanie moje generalnie o wszystkich konsolach ze sa o tyle dobre w porownaniu z pc ze sa stworzone do grania i kupujac na nie gre zawsze bedzie ona chodzila a w pc trzeba najpierw sprawdzac czy komputer spelnia wymagania :)

Gdyby byly jakies pytania to prosze pytac postaram sie odpowiedziec choc czasmi moze potrwac bo sam bede musial sie skonsultowac bo w tym temacie nie jestem na biezaco :lol:

P - 20-03-06, 10:29

Obiecane zdjecia wedki-pada

Jak cos nie pojdzie mi to prosze zaraz nie krzyczec :lol:
Z miniaturkami mi cos nie idzie wiec wklejam linki

Prawie w calej okazalosci

http://www.fotosik.pl/pok...3wyu9g2n6x.html

Zblizenie na wedeczke

http://www.fotosik.pl/pok...nh7d732zyy.html

Zblizenie na szczytoweczke

http://www.fotosik.pl/pok...kbsi2f5b6i.html

Jesli beda potrzebne jakies kolejne zdjecia czy wyjasnienia to pytajcie
Przy okazji skomentujcie zdjecia - ich jakosc i wykonanie (wiem ze zostane zjechany ze robione na zwyklym dywanie bez szalowego tla ale z pokora poslucham wszystkich uwag)
Pozdrawiam

LORD - 26-04-06, 18:56

A graliści w gre na kompa
RAPALA PRO FISHING, lub BASS PRO FISHIG
Fjane gierki :lol:

tomek1 - 13-08-06, 14:30

Odświeżę ten temat, bo nikt to nie napisał tak naprawdę o Fishing Simulatorze 2. Ja w tą grę grywam głównie w zimie z wiadomych powodów. Początki były trudne- np. przychodziła refleksja, że siedzę 2 godziny bez ryby!!! Klepałem się po głowie, że w realu nawet lepiej biorą.

Później opanowałem podstawy i było coraz lepiej. Zdobyłem większość dostępnych łowisk (łącznie jest tego ponad 500 MB). Nie muszę tu chyba wpisywać dlaczego najbardziej lubię Zander Pit :lol: :cool:

Gra jest ciekawa bo nie jest łatwa, a hol 8 kg szczupaka trwa czasem kilka minut. Kilka ryb zerwanych na gruubych zestawach też podnosi adrenalinę.

Jeżeli ktoś ma problemy z grą to spróbuję pomóc. Bo opisać wszystko od razu jest nie sposób. A teraz kończę bo pisząc te słowa mam zarzucone dwie żywcówki na Zander Picie! :lol:

miron - 13-08-06, 23:15

ILE TRZEBA CZEKAĆ NA BRANIE????????
tomek1 - 14-08-06, 06:42

Jak w życiu :lol: Zależy od wielu okoliczności. Pora roku, godzina, przynęta, zanęta, głębokość łowienia itd. Napisz czy masz wszystkie łowiska. Jeśli tak to spróbuj na łowiskach All Sorts, Oriental pond, Zander Pit. Data np. 10 lipiec godzina 12.

Na dwóch pierwszych próbuj na Schilton Chease (jak nie przekręciłem) lub na inne przynety na białą rybę. Na Zanderze DB Roach,DB Perch lub DB minogue, ewentualnie rosówka. Metoda spławikowa lub gruntówka- szczupaki, sandacze, okonie. Wczoraj coś mi zerwało przypon 0,39 :shock:

Warto podnęcić kulami- klawisz G i prawa mysz, lub luźną zanętą L i prawa mysz.

leszczyk - 14-08-06, 20:37

Musze przyznac ze w tej chwili czytajac Wasze posty mam ogromna ochote na ta gierke :-)
miron - 14-08-06, 21:00

gry komputerowe to wielkie złodzieje czasu lepiej już książkę poczytać albo pojechać nawet rowerem na łowisko gdzie się jeszcze nie było
naprawdę gry nic nie dają :!:

Wigor - 14-08-06, 21:10

Nie każdy lubi czytać książki i nie zawsze można jechać na wycieczke rowerową, a gry świetnie wypełniają czas i można się przy nich zrelaksować , szczególnie przy FishSimie :)
PiotrQ - 14-08-06, 22:18

Bardzo prosze, zeby którys z kolegów dał mi namiar na sciagniecie fuul wersji..
Cos nie moge znalesc :sad: Prosze o namiarki na prv.
dzieki

karpen - 22-08-06, 17:29

Pro Bass Fishing - bardzo fajna gra, trochę w nią gralem... ale wrażenie to robi :mrgreen: polecam
lord adam39 - 22-08-06, 21:08

ej moze macie linki do wędkarskich gier miniclipow bo ja szukam i na cholere nie moge znalezc
P - 23-08-06, 07:04

miron napisał/a:
gry komputerowe to wielkie złodzieje czasu lepiej już książkę poczytać albo pojechać nawet rowerem na łowisko gdzie się jeszcze nie było
naprawdę gry nic nie dają :!:

Hmmm Miron moze masz i racje ze warto itp ale znam kilka osob (przynajmniej 2) ktorym po wlaczeniu konsoli i zaprezentowaniu jej mozliwosci nie chcialo sie jej wylaczac i zmienili zdanie z takiego jak ty na takie ze mozna czasami pograc w gry
Szczegolnie ze obsluga jakiegokoliwek pada (czy innego kontrolera) konsolowego jest lopatologicznie prosta a i sama konsola sie nie wiesz itp a na dodatek jesli kontroler ma mozliwosci interakcji z graczem (np dualshock) co objawia sie najczesciej wszelkimi drganiami typu np w wyscigach samochodowych czujesz kiedy samochod wyjedzie ci za tor :lol: :lol:

A ze tak spytam Miron probowales kiedys grac :?:
Bo jesli nie to tak troche lipnie sie wypowiadac na dany temat :wink: :cool:

Pozdrawiam

miron - 23-08-06, 16:07

próbowałem w fishing simulator i się znudziłem po piętnastu minutach o wiele więcej przyjemności daje łowienie prawdziwych ryb
Adek_Assault - 25-08-06, 15:17

Mżże mi ktoś podać link strony www z której mozna pobrać "FISHING SIMULATOR 2"
Adek_Assault - 27-08-06, 15:02

Dlaczego jak za każdym razem ściągne Fishing Simulator 2 to mi nie działa :evil:
Roland - 27-08-06, 15:10

Bo musisz sciagnac sobie wersje 2.11 g :) Wieczorkiem jak znajde czas to podesle Ci na maila
Adek_Assault - 27-08-06, 16:07

Z góry dzięki serdeczne, że sie pofatygujesz :razz:
dudi - 27-08-06, 19:54

Ja grałem troche w Pro Bass Fishing 2003 Ale szybko mi sie znudziła, była wręcz za łatwa.
dudi - 29-08-06, 17:00

Znalazlem Fishing Simulator 2 z dodatkami opisami itd Jak ktos chce info to na pw
Papinos - 19-12-06, 21:42

mam pytanie ,jak do gry FS 2 dodawać nowe łowiska ,bo ja w niej nie mam np. zender pit'a a chciałbym wsadzić do gry bo tam podobno jest rzeżnia :???: ?
Roland - 19-12-06, 21:49

Najpierw sciagasz sobie ze stronki łowisko, pozniej wklejasz do folderu gdzie masz instalke lub tam gdzie sa łowiska. Wchodzisz do gry robisz options,-> advanced -> import

A potem musisz wylaczyc i wlaczyc jeszcze raz od nowa. :mrgreen:

tomek1 - 19-12-06, 21:53

Papinos napisał/a:
bo ja w niej nie mam np. zender pit'a a chciałbym wsadzić do gry bo tam podobno jest rzeżnia ?

I dobrze bo mi wszystkie sandacze wyłowisz :lol:

Roland napisał/a:
Najpierw sciagasz sobie ze stronki łowisko, pozniej wklejasz do folderu gdzie masz instalke lub tam gdzie sa łowiska. Wchodzisz do gry robisz options,-> advanced -> import

Zapomniałeś dodać, że trzeba po tym wyjść z gry i uruchomić ją jeszcze raz :wink:

Roland - 19-12-06, 21:58

Juz sie poprawilem :lol: Dawno nie gralem i troszke pozapominalem. Tomek, a no co łowisz te sandacze?

Ps Można łowić na siatke? :mrgreen: :mrgreen: :wink:

tomek1 - 19-12-06, 22:06

Roland napisał/a:
a no co łowisz te sandacze?

Na kolacje :twisted: :mrgreen: Pisałem w tym temacie :wink:

Papinos - 19-12-06, 22:10

a moglibyście podać mi linki na Zender Pit'a i Żwirownie :mrgreen: ?
MagnuM - 20-12-06, 08:27

Papinosku, ja Ci moge spakowac moje wszytkie lowiska, i wszytko co potzrebne do gry:) Chciałbyś:) Jest tam Zander Pit, Żwirownia ( pod nazwą cegielnia) i pliki potzrebne do gry:)
Najpierw zacznij łowić na Oriental pond, tam żucaj na spławik, grunt lekko nad dnem ( ale nie leży na dnie) na grape ( winogrono, znajdziesz je, jak załadujesz wszystki pliki z tej paczki, co Ci wyśle zaraz link) i na grunt, zestaw freeline, hak 10, też grape, data 17 July 9.00, połpiesz troche linów i karpi, ale to jest łatwe łowiskom potem przerzuć się na Lakes of Life, tam złapałem leszcza 4 kg, ale to już jest racvzej drudne łwoisko..... a Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl, bo tam co żut to 15 kg szczupak...

tomek1 - 20-12-06, 08:42

MagnuM napisał/a:
Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl, bo tam co żut to 15 kg szczupak
:shock:

To i mnie daj tego linka :mrgreen:

MagnuM - 20-12-06, 08:55

Tomek, wstawie zaraz linka z rapidshare, specjalnie dla ciebie :grin: :grin: Tylko mamk nadzieję, ze nie brałeś tego dosłownie, ale prawdę mówiąc złowiłem tam 6 kg okonia na żywca:)
MagnuM - 20-12-06, 08:58

Papinos, this is for you! :lol:

http://tu_byl_link.rar.html

Tomek, łap! :o

http://tu_byl_link.jr2.html

Magnum, chcesz zarobić trzeci punkcik i troszke odpocząć od forum?
Takie linki podawajcie sobie na PW, OK?

wobler129 - 20-12-06, 16:37

Dla mnie gra nie zabardzo. Miałem Rapala Pro Bass i to już mi się bardziej podobało. Symulator jest trochę nierealny okonie po 6kg.? :???:
Roland - 20-12-06, 16:46

po prostu ta cegielnia jest nierealna. Mi w kazdym badz razie zawsze zrywa sie zylka :)

tomek1 napisał/a:
Na kolacje
i pozniej sie dziwic ze ryb nie ma :mrgreen:
MagnuM - 20-12-06, 17:02

wobler129 napisał/a:
Symulator jest trochę nierealny okonie po 6kg.?

Przeczytaj post mój wyżej
-

"a Żwirownia ( aka. cegielnia) to mówią na to Czarnobyl"

Czyli jedna z łatwiejszych map.

Papinos - 20-12-06, 18:09

Magnum -ten link co mi podałes niestety mi nie działa NIE MOŻNA ODNALEŚC SERWERA ,ale ściągnołęm sobie zender pit'a z innych żródeł i rozpakowałem ,ale kiedy mam już ta stronke w fishing simulatorze gdzie tam trzeba wpisac ten plik do importu to ja tam nie moge nic zrobić (nie moge nic napisac ani wkleić) o co chodzi :roll: ,wytłumacz mi może od początku dodawanie łowisk ze szczegółami :???: ?
MagnuM - 20-12-06, 18:32

Papinos, pisałem Ci coś na PW, dałem Ci linka do gry ale o nic mnie nie pytaj, podałem rózniweż forum ,gdzie psize WSZYTKO o tej grze, jst napisane co i jak, i możesz ściagać z tamtąd mapy. Widac leń ci w cztery litery wlazł... :???:
tomek1 - 20-12-06, 18:55

Właśnie złowiłem na cegielni 4 szczupaki po 14 kg i tak się podniosłem na duchu że jade na ryby :mrgreen:

Żartuje, ale aż mi się nie chcę iśc na ten deszcz. Trudno służba nie drużba trzeba kartę odbić nad wodą :cool: :lol: :lol:

MagnuM - 20-12-06, 18:58

Tomek, może zdradzisz nam datę bo przynęty raczej nie tzreba, bo tam tylko na jedną bierze :lol:
Papinos - 20-12-06, 19:33

MagnuM napisał/a:
Papinos, pisałem Ci coś na PW, dałem Ci linka do gry ale o nic mnie nie pytaj, podałem rózniweż forum ,gdzie psize WSZYTKO o tej grze, jst napisane co i jak, i możesz ściagać z tamtąd mapy. Widac leń ci w cztery litery wlazł...

przeszukałem ,znalazłem robiłem po kolei ale dalej nie moge tego łowiska wgrać bo jak otwieram ten program jr2ex to jak nacisne jakiś klawisz to on sie wyłancza ,i jak ja tam mam wpisać nazwe łowiska :???:

MagnuM - 20-12-06, 19:36

A wrzuciłeś najpierw plik do katalpgu z grą? :???:

Tomek1, powiedz mi coś o tym twoim Zander Picie, bo ja juz siedze tam 55 minut i nic nie skubie :shock: Data to 17 July 9.00, przynęta to Db Roach :shock:

camel77 - 20-12-06, 19:42

Kurde a bylo sie uczyc jezykow :)
Odpalilem gre i nie wiem duzo ;) Jaka metoda jakie lowisko jak zalozyc robaala itd itd :) ale gierka niezla :) )

MagnuM - 20-12-06, 19:45

camel77, dałem ci Link do forum, tam jest WSZYTKO, wejdź w temat "tipsy", wybierz interesujące Cię łwosko i tam pisze.... :???:
Papinos - 20-12-06, 20:00

MagnuM napisał/a:
A wrzuciłeś najpierw plik do katalpgu z grą?

jak ?ja tu nic nie moge zrobić normalnie jakiś powalone te programy albo mi sie komp rypie :evil: !! ??

Roland - 20-12-06, 20:17

Przynety sciagaliscie z jakiejs stronki? Ja na zander pit nie moge nic zlapac. Mozecie mi powiedziec jakich uzywacie zestawow ? :?: :lol:

Wszystkie ryby wypuszczam :lol:

MagnuM - 20-12-06, 20:21

Skontaktuj sxię z camel'em, on da ci linka do forum o FS2 tam wszytko jest! :lol:
tomek1 - 20-12-06, 23:05

MagnuM napisał/a:
Tomek1, powiedz mi coś o tym twoim Zander Picie, bo ja juz siedze tam 55 minut i nic nie skubie Data to 17 July 9.00, przynęta to Db Roach

Spróbuj gruntówki albo spinning. Jednostajne ściąganie na spinningu włącza się na literze A zacięcie na Z. Można włączyć też sygnał brania w opcjach. Może data 10 July godz 12?

MagnuM napisał/a:
Tomek, może zdradzisz nam datę bo przynęty raczej nie tzreba, bo tam tylko na jedną bierze
3 september godz 9 :cool: :mrgreen:

Nie tylko na jedną. Łowiłem tam na razie tylko na spina i każda szczuka (i jeden okoń 2 kg) na inną przynętę meeps black fury jakieś woblery, i sinking rat (czyli szczur :mrgreen: )
Żyłki max grube, hamulec na sztywno i kij trzeszczy. Pierwszego ciągnąłem z 10 minut na delikatnym sprzęcie takie robił odjazdy :lol:

Świeża uwaga z przynęt naturalnych najlepsza na cegielni póki co złota rybka GOLDFISH (jak największa) :mrgreen:

MagnuM - 21-12-06, 14:25

tomek1 napisał/a:
Może data 10 July godz 12?

Teraz padł na tej dacie u mnie sandacz 5 kg :grin:

tomek1 - 21-12-06, 14:37

MagnuM napisał/a:
Teraz padł na tej dacie u mnie sandacz 5 kg

Jedno dzwonko dla mnie :lol:

MagnuM - 21-12-06, 14:42

Heh, przed chwilą Na Zander Picie 3 kg i 1,5, a na cegielni 15 kg szczpak :lol: :mrgreen:

Tomek, a złapałeś może już suma?? :???: Ja siedze chyba juz 3 tydzień w oczekiwaniu na suma;/

Adek_Assault - 04-02-07, 16:45

Moze mi ktos pomuc ze zdobyciem fishing simulator 2 bo za kazdym razem jak sciągam to mi niedziała:/
kolamilan - 11-04-07, 18:44

dudi, mozesz jakos mi przeslac ta gierke???
kuken - 17-04-07, 17:40

prosze bardzo Fishing Simulator 2 razem ze sciagnietymi lowiskami
moim zdaniem najlepsza gra wedkarska jaka stworzono (realistyka) !!
Kod:
http://rapidshare.com/files/3093125/fishsim2.rar

Kamiloski - 22-06-07, 19:44

Tak gram w to na karpie polecam lowisko Lake of life
Preadtor - 29-06-07, 11:50

Gdzie można znaleźć pełną wersje freeware?? :wink:
_barti_ - 29-06-07, 12:08

Też lubie w tą gierke pograć ;) . Fajna, bo np. można zestaw przestawiać głębokość. Wybierać wędki, żyłki itp.
Polecam

kuken - 30-06-07, 17:23

Preadtor napisał/a:
Gdzie można znaleźć pełną wersje freeware?? :wink:

Kod:
 to jest pelna wersja freeware
:wink:

PAweł1995 - 04-07-07, 13:38

wole reala ale przetestuje gierke :P P
saint_kg - 12-08-07, 20:39

NBo dobra, szukam kogos kto ma fishing simulator 2 w malym paluszku, bo mam sterte pytan, przede wszytstkim jak sie tam lowi hehe:) jakos probuje i probuje, zacinam i nic, moze nie umiem, ale w realu potrafie zlapac i to nie byle jakie sztuki:P jesli jest ktos chetny do pomocy to prosilbym o kontakt, numerek moj to 4377961
DamioBear - 20-08-07, 10:42

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tej grze pisać gram już od roku :) Gg 6989240
bielik - 20-08-07, 11:29

z kad mozna pobrac ta gre??
maju - 20-08-07, 13:33

Cytat:
z kad mozna pobrac ta gre??

O ile wiem to pełna wersja Fishing Simulator 2 nie jest darmowa :wink:
Tu masz demo http://www.pobierz.eu/p,1...imulator_2.html

DareczeK - 21-08-07, 09:57

Zander pit to tak zwany "czarnobyl" , jest to bardzo proste łowisko gdzie szybko , na każdą przynętę można łapać duże ryby. Polecam Łowisko Dół 1, można połowić liny,szczupaki,leszcze,wzdręgi,płocie,karasie,karpie. Co do dat to najlepiej jakas od maja do września po południu, tak 15,7 stopnia (zeby temp sie zmniejszaała a nie rosła)
Jak chcecie jakąś podpowiedz na tym łowisku to napiszcie

Tu macie link do łowiska Dół 1 i dół2(ściągnąć obydwa i łowić na peg 4) i jest tu kilka innych łowisk :wink:
Pozdrawiam

tomek1 - 21-08-07, 10:03

DareczeK napisał/a:
Zander pit to tak zwany "czarnobyl"

Czarnobyl to jest cegielnia :lol: Co rzut to szczupak 15 kg :shock: :lol:

DawidWrc1991 - 10-04-08, 21:47

siemanko wam wszystkim... Wiem że ta gierka jest dobra.. ale mam problem nigdzie nie mogę znaleźć gry :neutral: nie wiem gdzie tego szukać. Najlepsze rozwiązanie by było takie żeby ktoś z was mi to przesłał na e-maila. Da rade chłopaki? Pozdrawiam
DawidWrc1991 - 10-04-08, 21:56

Siemka wam wszystkim. Mam problem związany z pobraniem gry... Chciałbym was zapytać czy jest tu taka osoba ktora by mogła mi wysłać to przez e-maila? Jak tak to bym było extra. Pozdrawiam czekam na odpowiedż.
patryk83 - 25-08-08, 15:20

siema jak chce kto linki do stron fishing simulator2 na pisać na gg 7505267
b0bek - 15-02-09, 16:27
Temat postu: Symulatory wędkarskie
Zauważyłem, że na forum nie ma tematów o symulatorach wędkarskich. Graliście może już w jakieś? Jeśli tak, to podajcie nazwy, jeśli nie, to jak najszybciej sobie w jakiś zagrajcie :grin:
Dodam od siebie, że teraz gram w Trophy Bass 4. Grafika może nie za ładna, ale gra fajna.

Kubiak - 15-02-09, 16:39

b0bek, zajrzyj tutaj:
http://haczyk.pl/forum/vi...ght=gry&start=0
http://haczyk.pl/forum/vi...8&highlight=gry